-
Pa d'arròs.#Panarres#Català
-
@Trast Caram! Farina d'arròs? Si és sense gluten, podries compartir-ne la recepta? M'aniria molt bé per a un amic meu.
-
@Rierol Aixi que tingui un moment ho faig. No es amb farina d'arròs, es molt mes fàcil.
-
@Rierol
Aquesta es la pàgina de youtube d´on vaig treure la recepta.
https://www.youtube.com/watch?v=fKdR_xPo71oUll viu, la veu de qui ho explica pot ferir les orelles....
Jo he modificat les quantitats perquè em va millor i si feia la mida no em quedava be el pa.
Aquesta és la meva formula,
250 de arròs
156 d´aigua
28 d´oli
9 sucre
7 sal
5 llevat sec
L´aigua és la de la massa, no la de estovar l´arròs.
Totes les quantitats son en grams, líquids inclosos.
Jo deixo uns 4 minuts a la liquadora i miro. Es nota si encara te algun tros d´arròs que no està triturat.
Un cop al motlle, amb 25 minuts ja en te prou per anar al forn, perquè surt calent de la liquadora i lleva amb força.
El motlle que faig servir és d´alumini, fa 24 de llarg x 6 d´alt x 10 d´ample en cm. No és antiadherent.
Per a que no s´empegui l´unto amb mantequilla, i això també li dona un color de pa al passar per el forn.Ho tinc al forn, a uns 180-200 graus, i ho vaig mirant cada 7 minuts. Cada forn és un mon. Amb 4 tandes de 7 minuts ja el tinc fet. Jo el vaig girant, perquè el meu forn és de gas de cuina vella, només te foc a baix i depèn del dia que fa escalfa mes o menys....
Un cop liquat queda com una lletada, ja és això, no és una massa de pa, es mes com una nata líquida.