Doncs ja ho tindríem! Bufff quina calorada, a la cuina, després de fer dues coques. Vaig al balcó a ventilar-me i a penjar aquesta foto. Espero que en una futura actualització de Mastodont es puguin sentir les olors dels toots, perquè fa una oloreta que enamora! 😝
#RevetllaSantJoan25
-
Doncs ja ho tindríem!
-
@GelatDeTramussos l'aspecte és esplèndid, molt bona feina! (et passo les coordenades per a un enviament express... 🤪)
-
@papapep hahahaha La veritat és que no costa de fer i és resultona, però és força entretinguda d'estona.
-
@Rierol @papapep
Us la passo en un fil... (1/3)Coca de Sant Joan:
Ingredients (per a 8 persones)Per a la massa:
450 g de farina de força
125 g de sucre
2 ous
100 ml de llet
80 g de mantega
25 g de llevat fresc (o 10 g sec)
Ratlladura de 1 llimona
1 pessic de salPer decorar
1 ou per pintar
100 g de taronja confitada
50 g de pinyons
50 g de cireres confitades
Sucre (al gust) -
@GelatDeTramussos @Rierol @papapep algú té la recepta vegana?
-
-
@GelatDeTramussos @kiru @papapep
Això de substituir l’ou i altres ingredients és quelcom que vaig explorar força quan va néixer la meva filla, que patia d’intolerància a la proteïna de tota mena excepte de pollastre i bistecs, però per a fer pastissos i pa no m’en vaig sortir mai bé, sempre m’acabaven col·lapsant i quedant ben durs. Per sort se li passà a l’any.
-
@Rierol @GelatDeTramussos @kiru ara llegia que hi ha gent que ho fa amb aquafava (el líquid dels pots de cigrons) o amb llavors de lli ben picades i emulsionades. No sé si ho vas arribar a provar això.
-
@papapep @GelatDeTramussos @kiru
La farina de cigrons més o menys bé va. Ara, el pa té tot un altre gust. Serveix més aviat per pastissos on el sucre domina el gust.