Matí de diumenge.
#FemPa

@Rierol Noi, quina bona pinta!
Meitat farina d'espelta integral (2 tasses), meitat de pizza (2 tasses), i 4 cullerades grosses de llavors de lli moltes. Un raig d'oli d'oliva, una culleradeta de sal, i una de llevat sec. I dues tasses d'aigua.
Surten boníssimes. I fan patxoca també.
La manera preferida de mon pare de menjar-se la xocolata desfeta és sucant-hi llesques de pa amb mantega. Així que la tarda de diumenge entra ara a l’etapa de sobretaula extesa.
Per fer la xocolata espessa, hi poso 1 culleradeta de maicena, 3 de cacau en pols, una de sucre morè, i mitja tassa de llet. Remenem fins a dissoldre-ho tot, i aleshores es cou al microones 1 minut, remenem, i com a molt un altre minut (sovint menys). Cal vigilar perquè al bullir no es sobreïxi.